Omregner: 1 cup US =
236,59 ml
2 tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk friskkværnet peber
1 tsk paprika (gerne røget) (ellers paprika og ”liquid smoke”)
Bland sammen og gnid svine-bassen med rub’en og lad den overnatte
i køleskab.
ca 230 ml æble eddike (eller hvid balsamico)
(2/3 cup) 160 ml kecthup
2 tsk mørk farin
2 tsk worcestershire sauce
1½ tsk tør sennep
1 tsk chili pulver
¼ ts cayenne pebber
(jeg bruger i stedet for chili og cayenne, kun 1 tsk
cayenne)
Bland i en lille gryde, og lad det simre 5 min.
Gnid 2/3 af saucen over svine-bassen.
Placer svine-bassen på en rist med et vandbad og slow-cook den i
7-8 timer ved svag varme (120°),
indtil en kernetemperatur på 87°.
Tag svine-bassen ud, og sæt den på en rist med en bakke under.
Opvarm den resterende sauce (den sidste 1/3 del), sammen med
den saft der drypper af svine-bassen.
Skil svine-bassen ad, og bland kødet i en skål med saucen, eller
brug saucen som ekstra sauce, man selv kommer på.
Serveres i stor grov burger bolle med Cole-Slaw.