North Carolina Pulled-Pork Barbecue recipe

Slow Cooked Carolina Pulled-Pork

Omregner:  1 cup US = 236,59 ml

Rub:

2 tsk salt

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk friskkværnet peber

1 tsk paprika (gerne røget)  (ellers paprika og ”liquid smoke”)

Bland sammen og gnid svine-bassen med rub’en og lad den overnatte i køleskab.

 

Sauce:

ca 230 ml æble eddike (eller hvid balsamico)

(2/3 cup) 160 ml kecthup

2 tsk mørk farin

2 tsk worcestershire sauce

1½ tsk tør sennep

1 tsk chili pulver

¼ ts cayenne pebber

(jeg bruger i stedet for chili og cayenne, kun 1 tsk cayenne)

Bland i en lille gryde, og lad det simre 5 min.

 

Gnid 2/3 af saucen over svine-bassen.

Placer svine-bassen på en rist med et vandbad og slow-cook den i 7-8 timer ved svag varme (120°),

indtil en kernetemperatur på 87°.

Tag svine-bassen ud, og sæt den på en rist med en bakke under. 

Opvarm den resterende sauce (den sidste 1/3 del), sammen med den saft der drypper af svine-bassen.

Skil svine-bassen ad, og bland kødet i en skål med saucen, eller brug saucen som ekstra sauce, man selv kommer på.

Serveres i stor grov burger bolle med Cole-Slaw.